Ko smo mi?

Salon Hair Styling nastao je još 2008 god. Tokom svih godina radimo na razvoju kako naših zaposlenih tako i samog brenda. Tako smo u početku bili nosilac franšize Mič Styling a zatim smo razvili sopstveni brend.
Naš tim je sastavljen od vrhunskih frizera koji su se obučavali i školovali kako u zemlji tako i u inostranstvu. Sve naše kolege imaju preko 10 godina radng iskustva. Ono što je najvažnije jeste da smo posvećeni svojim klijentima i da pre svega volimo svoj posao i uživamo!
 

Kako mi to radimo?

Hair Styling Arena je mesto gde se klijentu i njegovoj kosi pristupa na jedan poseban način. Potpuno razumemo daje svaki klijent jedinstven i tu smo da saslušamo Vaše želje, potrebe i mogućnosti. Takodje stojimo Vam na raspolaganju za preporuku o željenoj boji i frizuri. I to nije sve!
Nakon našem tretmana dobićete savete o čuvanju zdravlja vaše kose i na koji način da najbolje sami sređujete i održavate Vašu novu frizuru. Kod nas gotovo da nema čekanja! Možemo da se pohvalimo jednim od najboljih sistema zakazivanja, gde je gotovo izbačena mogućnost čekanja na zakazani termin ili smanjena na minimum.

Naša filozofija:

Samo je zdrava kosa lepa kosa. Bilo da je kratka ili dugačka, plava ili smeđa, crna ili crvena, kosa je najlepša kada je zdrava i negovana! Zdravlje kose ne utiče samo na njen izgled nego i na količinu vremena koju provedete sređujući kosu. Zdrava i lepa kosa Vas takođe čini mlađim i šalje jako lepu sliku o Vama.
 

Preparati:

Vrlo pažljivo i na osnovu velikog iskustva birali smo preparate sa kojima radimo. Brendove koje koristimo su spoj kvalitetne i jake nege za kosu sa blagim bojama za kosu bez amonijaka kao i bojama koje dobro pokrivaju sede i imaju veliku moć posvetljivanja. Takođe koristimo i šampone koji blago čiste kožu glave i kosu, pa sve do šampona za dubinsko pranje koji su najbolji za pripremu kose pred veće tretmane ili negu.
Radimo svakim danom, i nedeljom. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i savete. U našem salonu dobićete svog stilistu, koji poznaje Vašu kosu i pružiće Vam najbolju negu uz kvalitetne preparate i u prijatnoj atmosferi. Pozovite nas i zakažite svoj tretman!
Vaš Arena Hair Styling tim